Geld lenen zonder offerte

Wilt u geld lenen zonder offerte? Wij snappen dat heel goed, want een offerte is vaak lastig om te lezen. Banken gebruiken veel moeilijke woorden en het lijkt soms dat ze het expres moeilijk en onduidelijk maken. Wij zorgen altijd dat wij duidelijke afspraken met een klant maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt bij ons geld lenen wanneer u iets wilt verpanden. U draagt tijdelijk aan ons iets over en hiermee lenen wij u een bedrag. Wat u wilt verpanden bepaalt u zelf, maar het moet wel minimaal 1000 euro waard zijn. Veel mensen hebben iets in bezit wat veel waard is. Mensen komen bijvoorbeeld bij ons langs met een scooter of sieraden. Maar ook een camper is mogelijk.

 

U kunt ook geld lenen zonder offerte met een BKR-notering

Heeft u een BKR-notering, dan kan het lastig zijn om geld te lenen. Bijna alle banken controleren of u een notering heeft, voordat ze u iets lenen. Veel mensen weten niet dat ze in dit register staan en komen hier pas achter wanneer ze iets willen lenen. Er zijn verschillende manieren om in dit register terecht te komen en dit wordt niet aan u doorgegeven. Wij vinden het geen probleem om geld te lenen aan mensen met een notering. U kunt altijd bij ons aankloppen, onafhankelijk van uw financiële situatie.

 

Zo start u een aanvraag

U kunt een aanvraag starten met het vragenformulier op deze website. Hierna bellen wij u op met een bod. Accepteert u het bod, dan komt u langs bij een pandjeshuis om alles af te ronden. U kunt bij ons geld lenen zonder offerte en vaak is alles afgerond binnen 24 uur. In het pandjeshuis handigt u het product aan ons over en ontvangt u het bedrag wat u gaat lenen. U komt het product in het pandjeshuis ook weer ophalen, nadat u alles netjes heeft afbetaald. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen zonder offerte