Geld lenen zonder bank

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u dringend op zoek naar geld, omdat u iemand, of uw rekeningen moet betalen? Wij kunnen u razendsnel helpen, want bij ons is het al mogelijk om binnen 24 uur geld te lenen. Wij kunnen het te lenen bedrag naar u overmaken, maar u kunt ook contant geld lenen. U kunt bij ons lenen vanaf 1000 euro, maar grote bedragen zijn ook mogelijk. De looptijd bepaalt u zelf, dat kan al vanaf een week, maar langer dan een jaar is ook mogelijk. We leggen u graag uit hoe geld lenen zonder bank precies werkt.

 

Bij ons kunt u geld lenen zonder bank

Veel mensen hebben een hekel aan banken en willen liever geld lenen zonder bank. Banken hebben vaak ingewikkelde procedures om geld te lenen en vragen een hoge rente. Maar geld lenen zonder tussenkomst van een bank kan lastig zijn, want bij wie kunt u anders terecht? Ook willen veel banken u geen geld lenen wanneer u een BKR-registratie heeft. Wij zijn geen bank en u kunt altijd bij ons terecht, ook met een BKR-registratie. Wij kijken daarnaast niet naar uw inkomen en stellen geen lastige vragen.

 

Verpanden om geld te lenen

Bij ons kunt u geld lenen door een eigendom te verpanden. Bij verpanden draagt u tijdelijk iets aan ons over, bijvoorbeeld sieraden, of elektronica om geld te lenen. U gebruikt uw eigendom als borg, hierdoor kijken wij niet naar uw inkomen of in het BKR-register. Wij verwachten alleen dat uw eigendom minimaal 1000 waard is. Door ons online vragenformulier in te vullen stuurt u een vrijblijvende aanvraag naar ons op. Wij bekijken deze aanvraag en nemen binnen 24 uur contact met u op om u een bod te doen. Bent u het met ons bod eens, dan maken wij een afspraak om ons pandjeshuis te bezoeken. Hier draagt u het product aan ons over en ontvangt u het bedrag dat wij hebben afgesproken. Nadat u het afgesproken bedrag weer heeft terugbetaald, haalt u uw eigendom in het pandjeshuis weer op. Kies vandaag nog voor geld lenen zonder bank. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen zonder bank[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]