Zilver verpanden

Het kan soms gebeuren dat u snel geld nodig heeft, maar niet genoeg saldo heeft om de betaling te kunnen doen. Wij kunnen u in dat geval helpen. U kunt bij ons namelijk zilver verpanden. Wij nodigen u uit om een aanvraag in te dienen via het formulier dat u op onze site kunt vinden. Als u bij ons een aanvraag indient, zullen wij u doorgaans binnen vierentwintig uur antwoorden. Zijn uw goederen voldoende waard, dan brengen wij u een bod uit. Het is aan u of u dit bod wilt accepteren of dat u het weigert. U zit namelijk nergens aan vast wanneer u bij ons een aanvraag indient.

 

Kom bij ons uw zilver verpanden en ontvang uw geld meteen

Wanneer u binnen een paar dagen geld nodig heeft, kunt u dit bij ons realiseren. Wanneer u ons bod accepteert, nodigen wij u van harte uit om bij ons pandjeshuis langs te komen. Hier zullen wij met u de contracten opstellen voor de lening die u bij ons afsluit. Als u eenmaal uw handtekening heeft gezet, kunt u uw geld contant of via een spoedoverschrijving op uw bankrekening ontvangen. Als u bij ons de deur uitloopt, heeft u dus het geld in uw bezit.

 

Wij kijken niet naar uw verleden

Wanneer u in het verleden schulden heeft gemaakt en daardoor een BKR-registratie heeft opgelopen, hoeft u niet te vrezen dat wij u niet zullen helpen. Wij kijken namelijk alleen naar de waarde van de goederen die u bij ons aandraagt. Zijn deze van voldoende waarde, dan keren wij u geld uit. Zo simpel werkt het. Wij nodigen u daarom ook van harte uit om een aanvraag bij ons in te dienen. Wij laten u normaliter binnen vierentwintig uur weten of wij u geld kunnen lenen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Zilver verpanden