Wat is verpanden

Verpanden houdt in dat u geld kunt lenen in ruil voor een goed. De hoogte van het te lenen bedrag is afhankelijk van de waarde van datgeen dat u ons aanbiedt. Wij bepalen altijd de waarde aan de hand van de algemeen geldende koerslijsten. Er is overigens een groot verschil tussen verkopen en verpanden. In het laatste geval blijft u eigenaar van uw eigendom. Zodra u namelijk weer over het afgesproken geldbedrag beschikt, krijgt u uw onderpand gewoon weer mee terug. Geld lenen op deze wijze is ideaal wanneer u even krap bij kas zit en er onbetaalde rekeningen liggen of dit wilt voorkomen, of indien u een investering wilt doen en dringend geld nodig heeft.

Geld lenen met waardevol onderpand verpanden

In vele gevallen is het gebruikmaken van onze diensten aanzienlijk aantrekkelijker dan het geld lenen bij een bank. Zo krijgt u bij Contantgeldnodig.nl nooit te maken met hoge rentes en wordt uw financiële situatie nooit gecheckt. Het enige dat voor ons van belang is, is uw onderpand. Deze dient tenminste 1000 euro waard te zijn, en dus een waardevol goed te betreffen. Met uw spullen uw rekeningen betalen, daarmee maken we het geld lenen zo laagdrempelig mogelijk.

Hoe geld lenen precies werkt? Daarvoor hebben we speciaal een online tool ontwikkeld. U vindt deze terug op elk van onze webpagina’s. Het bestaat uit de vragen welk bedrag u nodig heeft, wat u precies wilt verpanden en welke looptijd u wilt hanteren. Al vanaf een looptijd van 1 tot 4 weken kunt u bij ons terecht. Heeft u langer de tijd nodig om uw lening terug te betalen? Dan is een looptijd van langer dan een jaar ook mogelijk. Naast het doorlopen van deze 3 stappen, hebben we ook aanvullende gegevens van u nodig. Dat is noodzakelijk om zo nauwkeurig mogelijk de waarde te kunnen bepalen van uw goed, en er dus voor te zorgen dat u een eerlijk bedrag ontvangt.

Vandaag nog afgesproken bedrag ontvangen?

Na het te hebben verzonden van uw aanvraag nemen we al binnen 24 uur contact met u op. U ontvangt het afgesproken bedrag op uw rekening, of krijgt het contant uitbetaald. Uiteraard dragen wij tijdens de verpandtermijn zorg voor uw goed. Deze wordt, indien mogelijk, altijd in een beveiligde stalling geplaatst waar elk moment van de dag toezicht is.

Geïnteresseerd geraakt? Vul vandaag de aanvraag in, neem telefonisch contact met ons op of kom langs op ons bezoekadres.

 

Verpanden