Caravan verpanden

Een caravan verpanden is misschien niet het eerste wat in u opkomt als u in geldnood zit, maar het kan wel degelijk een goede oplossing zijn. Een caravan verpanden betekent niet dat u hier permanent afstand van moet nemen, maar dat u tijdelijk de caravan bij ons onderbrengt. In ruil daarvoor krijgt u geld dat overeenkomt met de waarde van de caravan. Beschikt u op een gegeven moment weer over voldoende geld om de caravan terug te krijgen? Dan kunt u er gewoon weer mee op vakantie. Het is immers ook veel prettiger om op vakantie te gaan wanneer er dringende rekeningen zijn betaald.

Elke aanvraag is vrijblijvend

Uw caravan verpanden begint met het invullen van het aanvraagformulier op onze site. Twijfel vooral niet om dit in te vullen en het formulier ons te doen toekomen, want u zit dan nog nergens aan vast. Het is helemaal vrijblijvend. Mocht u na het versturen van de aanvraag spijt hebben, toch plots weer over voldoende geld beschikken of niet akkoord gaan met het te ontvangen bedrag? Dan bent u daar vrij in. De aanvraag bestaat uit simpele vragen, zoals welk bedrag u nodig heeft en hoe lang u de caravan verpanden wilt.

Vandaag nog kunt u over het geld beschikken

Na het verzonden hebben van de aanvraag nemen we nog dezelfde dag contact met u op. Dat is wel zo prettig, omdat u op die manier snel over het gewenste geld kunt beschikken. Na een akkoord spreken we gelijk af of u het geld contant lenen wilt of per overboeking op uw rekening gestort wilt krijgen. Het is overigens goed om te weten dat wij zeer zorgvuldig zijn met uw caravan. We zorgen ervoor dat er niets mee gebeurt zolang deze bij ons gestald staat. Neem eens contact met ons op bij vragen of vul gelijk het aanvraagformulier in.