Boot verpanden

Zit u tijdelijk in geldnood en heeft u een boot in uw bezitting? Dan heeft u er misschien over nagedacht om deze te verkopen. Bij Contantgeldnodig.nl begrijpen wij echter helemaal dat dit geen ideale oplossing is. U bent waarschijnlijk gehecht aan uw boot en wil deze niet zomaar kwijt omdat u tijdelijk in een benauwde situatie zit. Uw boot verpanden is in deze situatie een zeer goede oplossing. Dit doet u zeer gemakkelijk en snel via Contantgeldnodig.nl. Uw boot verpanden via onze website is veilig en discreet. U hoeft er niet bang voor te zijn dat uw gegevens door ons aan derden verstrekt worden en ook met uw eigendommen wordt zeer zorgvuldig omgegaan. Een boot verpanden brengt ook nog als voordeel met zich mee dat u tijdelijk geen belasting of verzekeringen betaalt. U bent zelfs nog goedkoper uit dus.

Snel uit de problemen

Het hebben van geldproblemen is voor niemand leuk. Dat begrijpen wij bij Contantgeldnodig.nl maar al te goed. Daarom maken wij het u makkelijk om uw waardevolle spullen bij ons te verpanden. Niet alleen een boot verpanden is mogelijk, alle bezittingen met een waarde hoger dan €1000,- kunt u bij ons kwijt. De registratie verloopt zeer snel en u kunt het geld al binnen een dag op uw rekening hebben staan. Wij maken het geld middels een spoedoverboeking aan u over. U bent er dus zeker van dat u het geld snel heeft. U kunt er ook voor kiezen het geld contant te ontvangen.

Meer dan alleen verpanden

U kunt bij ons terecht om uw waardevolle goederen te verpanden, maar ons bedrijf staat voor meer dan dat. Wij willen u graag helpen om zo snel mogelijk van uw geldproblemen af te komen. Daarom werken wij zonder BKR-registratie en kunt u bij ons altijd terecht voor een vrijblijvend advies. Heeft u vragen over onze service? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.