Hoe werkt geld lenen Contantgeldnodig.nl?

Het is allereerst belangrijk om te weten dat iedereen bij ons welkom is om geld te lenen, maar hoe is onze werkwijze bij contantgeldnodig.nl ? We kijken niet naar uw financiële situatie en doen ook geen ander vooronderzoek. Het enige wat voor ons van belang is, is dat uw onderpand minimaal €1000,- waard is. De waarde van uw goed bepalen we door gebruik te maken van gerenommeerde koerslijsten. Dat betekent dat u altijd een eerlijk bedrag ontvangt. Wat u ons aan wilt bieden, dat is aan u.

Geld lenen in het kort, werkwijze

Om te beginnen maakt u gebruik van ons online aanvraagformulier. Zo hoeft u niet de deur uit om een onderpand aan te bieden en de waarde ervan te ontdekken. Vul deze online in, verstuur ‘m en wij nemen binnen 24 uur al contact met u op. We vertellen u wat we u kunnen bieden, beantwoorden uw vragen en zullen u verzoeken bij ons langs te komen op de vestiging. Hier wordt de overeenkomst getekend en vindt overdracht plaats. Wij ontvangen uw onderpand en u uw geld, contant of via spoedoverboeking.

In het kort, werkwijze geld lenen bij contantgeldnodig.nl

  1. Bepaal het gewenste bedrag en de looptijd
  2. Geef aan wat u wilt verpanden
  3. U ontvangt het afgesproken bedrag
  4. Na beëindiging van de overeenkomst ontvangt u uw goed(eren) weer terug

Direct aan de slag met het aanvraagformulier

Maak gebruik van het aanvraagformulier, geheel gratis en vrijblijvend, om binnen een dag al te ontdekken wat de hoogte van het te lenen bedrag is. Komt u liever bij ons langs? Of bent u toevallig in de buurt? Dan bent u ook van harte welkom om op ons bezoekadres. Onze adviseurs staan hier altijd voor u klaar. We zijn op werkdagen ook telefonisch te bereiken.

 

Werkwijze