Sieraden verpanden

Als u geld nodig heeft, maar te weinig saldo op de bank heeft staan, is er nog geen man overboord. U kunt namelijk bij ons sieraden verpanden. Wij willen u vragen om een aanvraag via het formulier elders op deze site in te dienen. Wij zullen uw aanvraag dan in behandeling nemen en u binnen vierentwintig uur laten weten of wij u kunnen helpen. Wij zullen u een bod uitbrengen wanneer wij u geld kunnen lenen. U kunt dit bod altijd afwijzen. Wanneer u namelijk een aanvraag bij ons indient, bent u verder nergens toe verplicht.

 

Kom uw sieraden verpanden en ontvang meteen het geld dat u nodig heeft

Als u snel geld nodig heeft, dan kunt u bij ons sieraden verpanden. Wij nemen waardevolle goederen aan en keren u vervolgens geld uit. Wanneer u ons bod accepteert, nodigen wij u uit om langs ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de papieren in orde maken en wanneer u deze ondertekend heeft, kunt u uw geld ontvangen. U kunt uw geld contant in handen krijgen, maar u kunt er ook voor kiezen om een spoedoverschrijving te laten doen. U heeft het geld dan in een mum van tijd op uw bankrekening staan.

 

Heeft u in het verleden schulden gehad? Maak u geen zorgen!

Heeft u in het verleden schulden gemaakt en heeft u daardoor een BKR-registratie gekregen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij kunnen u namelijk nog steeds van geld voorzien. Wij kijken namelijk alleen naar de goederen die u bij ons wilt verpanden. Zijn deze van waarde, dan betekent dat u groen licht krijgt om bij ons geld te komen lenen. Wij nodigen u daarom uit om een aanvraag in te dienen via het formulier dat u op deze webpagina kunt vinden. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Sieraden verpanden