Geld lenen

Zit u krap bij kas? En bent u bang dat geld lenen u niet veel verder helpt, vanwege de doorgaans hoge rente? Bij ons kunt u altijd terecht wanneer u geld lenen wilt. Snel geld lenen is voor mensen vaak een noodzaak, omdat er rekeningen zijn die betaald moeten worden. Ook geld lenen? Dan kunt u al binnen 24 uur na uw aanvraag over geld beschikken. Wij zorgen er vervolgens voor dat u uw geld contant in handen krijgt of dat u direct geld gestort krijgt op uw rekening. We leggen u hier graag meer over uit.

Heel snel geld lenen met een onderpand

Om te beginnen dient u in elk geval een eigendom te hebben dat een waarde heeft van tenminste 1000 euro. Het kan gaan om sieraden of laptops, maar ook grotere bezittingen zijn bij ons van harte welkom. Hierbij kunt u denken aan auto’s, boten, caravans, en meer. Door uw bezitting (tijdelijk) aan ons over te dragen, kunt u op deze manier geld lenen. Het te ontvangen bedrag wordt bepaald aan de hand van gerenommeerde koerslijsten, kijkend naar de waarde van uw bezitting. Als pandhuis beschikken wij in alle gevallen over voldoende en zeer veilige opslagruimte om uw bezitting volgens de afgesproken periode in onderpand te plaatsen.

Vul het online aanvraagformulier in

Op onze website vindt u een aanvraagformulier. Dit online formulier hebt u nodig om direct geld te lenen. Het bestaat uit slechts een paar vragen. Het invullen kost maar een moment van uw tijd. Vervolgens stuurt u het formulier online naar ons retour. Wij behandelen uw aanvraag nog dezelfde dag. Zo maken wij heel snel geld lenen voor iedereen mogelijk, ongeacht of u een BKR-registratie heeft of niet. Ook van ons ontvangt u nooit een BKR-registratie.