Pandhuis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Iedereen nodigen we van harte uit om gebruik te maken van ons online en fysieke pandhuis. U kunt bij ons terecht wanneer u geld wilt lenen. De hoogte van het bedrag dat u wenst te ontvangen dient tenminste 1000 euro te zijn. Dat betekent tegelijkertijd dat uw onderpand dit minimale bedrag waard dient te zijn. Heeft u een waardevol goed, in- of buitenshuis en in uw bezit? Dan kunt u deze aan Contantgeldnodig.nl aanbieden om er het gevraagde bedrag voor terug te krijgen. Bij ons kunt u overigens lenen zonder onnodig hoge kosten te betalen. We vragen slechts een beperkte vergoeding voor administratiekosten en eventuele stalling.

Geld lenen zonder eigendom in stalling onder te brengen

U kunt ook van ons pandhuis gebruikmaken om geld te lenen zonder een eigendom in stalling onder te brengen. Denk aan een caravan, auto of boot. Wilt u deze liever blijven gebruiken? Dat is bij ons mogelijk. U kunt dit zelf aangeven via de online tool, waar dit één van de vragen betreft. Het betekent dat u een RDW-vrijwaring ontvangt en tevens voor de duur van de overeenkomst geen wegenbelasting en verzekeringsgeld hoeft te betalen. Dit regelen wij voor u. En mocht u wél besluiten om een onderpand bij ons onder te brengen, dan wordt dit gestald in een beveiligde stalling. Hier is 24 uur per dag toezicht.

Kom langs bij ons pandhuis in Apeldoorn

Het pandhuis van Contantgeldnodig.nl bevindt zich in Apeldoorn, Gelderland. Hier hoeft u uiteraard niet direct heen om gebruik te kunnen maken van onze diensten. U kunt eerst online via onze site een aanvraag indienen. Gebruik hiervoor de handige tool. Pas zodra uw aanvraag bij ons binnen is en u akkoord bent gegaan met het geldbedrag dat u bij ons kunt lenen, dan komt u bij ons langs op het bezoekadres om de overeenkomst te tekenen. U ontvangt het afgesproken bedrag dan contant in handen of via een spoedoverboeking op uw rekening. Geld lenen moeilijk en omslachtig? Niet bij ons!

 

Pandhuis[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]