Berekenen

Als u aanklopt bij een bank, dan zult u er mee te maken krijgen dat er berekend zal worden hoeveel geld u kunt lenen. Uw financiën zult u prijs moeten geven. Om de hoogte van uw lening te kunnen berekenen, maakt Contantgeldnodig.nl alleen gebruik van gerenommeerde koerslijsten. Wij kijken niet naar uw vermogen, BKR-registratie of andere zaken. Het enige wat voor ons van belang is, is dat u een onderpand heeft dat minstens 1000 euro waard is. Is dat het geval? Dan kunt ook u gebruikmaken van onze diensten. Wij berekenen graag voor u hoeveel geld u lenen kunt.

Berekenen hoeveel geld u lenen kunt middels deze gegevens

Voor het correct berekenen van het te ontvangen bedrag, hebben we gegevens nodig die te maken hebben met uw onderpand. Gaat het bijvoorbeeld om een auto, dan hebben we het kenteken nodig, de kilometerstand en merk en model. Ook verduidelijkende foto’s zijn voor ons van groot belang om de juiste schatting te kunnen maken. Op basis van al deze gegevens slaan we er de algemeen geldende koerslijsten op na. Dat klinkt allemaal als een langdurig proces om geld te lenen, maar dat is gelukkig niet het geval. Het doen van een aanvraag is voor u in slechts een paar minuten gebeuren. Tevens hebben wij niet langer dan 24 uur nodig om u te vertellen welk bedrag u kunt lenen.

Online verzenden van aanvraag

Om de berekening te starten maakt u gebruik van het online aanvraagformulier dat u hier op deze site kunt vinden. Houd de benodigde gegevens bij de hand. Vergeet de aanvraag niet online te verzenden middels de daarvoor bestemde button. Wilt u ook weten wat u kunt lenen? Dan is het goed om te weten dat het doen van een aanvraag altijd gratis en vrijblijvend is. U kunt het bod altijd afwijzen zolang er geen overeenkomst is getekend.

 

Berekenen