Motor verpanden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als u geld nodig heeft, maar niet genoeg saldo op uw bankrekening heeft staan, betekent dat niet dat u uw deal moet afblazen. U kunt namelijk ook op andere manieren aan geld komen. Bij ons kunt u bijvoorbeeld uw motor verpanden. U kunt een aanvraag indienen via het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en u binnen vierentwintig uur laten weten of wij uw goederen accepteren. Wij zullen u in dat geval meteen een bod uitbrengen. Gaat u akkoord met dit bod, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen.

 

Een motor verpanden is een manier snel om geld te lenen

Wanneer u uw motor verpanden gaat, kunt u hier snel geld voor ontvangen. Wanneer u namelijk naar ons pandjeshuis komt, zullen wij het papierwerk met u in orde maken. Nadat u uw handtekening heeft gezet, kunt u kiezen om het geld contant te ontvangen of om het via een spoedoverschrijving op uw rekening gestort te krijgen. Zo kunt u al binnen 24 uur het geld beschikbaar hebben dat u nodig heeft. U kunt vandaag nog een aanvraag bij ons indienen wanneer u dat zou willen.

 

Heeft u een BKR-Registratie?

Als u in het verleden schulden heeft gehad, is dat voor ons geen reden om u niet te helpen. Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u iets van waarde bij ons inlevert. Wij taxeren dit object en keren u geld uit. U heeft vervolgens een week tot meer dan een jaar om ons terug te betalen, afhankelijk van wat met u afgesproken is. Uiteraard krijgt u dan het verpande object weer terug. Geld lenen was nog nooit zo eenvoudig. Wij hopen dat wij uw aanvraag snel mogen ontvangen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Motor verpanden[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]