Contact

Als u geld wilt lenen kunt u op diverse manieren met ons in contact komen. Daarmee voldoen we aan de wens van mening persoon die snel geld nodig heeft en contact wil opnemen op zijn of haar manier. De eerste mogelijkheid is het invullen van het aanvraagformulier. Dat is aan te raden indien u snel te weten wilt komen wat uw onderpand waard is, en dus hoeveel u kunt lenen. Het formulier bestaat uit slechts enkele vragen die gemakkelijk te beantwoorden zijn. Verstuur het formulier online en wacht slechts maximaal 24 uur voordat een medewerker van ons contact met u op zal nemen en u het beste bod mededeelt. U kunt vervolgens ook telefonisch uw vragen stellen.

Langskomen op onze vestiging

Een tweede mogelijkheid om geld te lenen is het langskomen op onze vestiging. Ons bezoekadres bevindt zich in Apeldoorn, in de provincie Overijssel. Slechts een half uur rijden vanaf Zwolle als u de snelweg volgt. Nabij knooppunt Beekbergen. Hier bent u ook van harte welkom als u de waarde van een mogelijk onderpand wilt weten. Daarnaast kunt u altijd uw vragen stellen aan één van onze adviseurs. Op onze vestiging vinden ook speciale taxatiedagen plaats. Kom vooral eens langs!

Contact opnemen telefonisch of e-mailen bij vragen rondom geld lenen

U kunt ons ook op andere wijzen benaderen als u interesse heeft in geld lenen via Contantgeldnodig.nl. Zo kunt u ons telefonisch benaderen. Het vaste nummer en ons mobiele nummer vindt u in de contactgegevens. U kunt op ons werkdagen binnen de genoemde tijden bereiken. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan ook uiteraard. Zodra we in de gelegenheid zijn zullen we contact met u opnemen.

Bezoekadres

Contantgeldnodig.nl
Gladsaxe 35
7327 JZ Apeldoorn

Telefoon: 055-3030933
Mobiel: 06-15572163
email: contact@Contantgeldnodig.nl

KvK: 59052554

Contact

Stuur een bericht