Scooter verpanden

Als u iemand geld moet betalen, maar u heeft dit geld momenteel niet voorhanden, dan kunt u bij ons geld komen lenen. U kunt bij ons bijvoorbeeld uw scooter verpanden. Wij nemen namelijk alles van waarde aan als onderpand voor een lening. U kunt via onze site een aanvraag indienen en wij laten u binnen vierentwintig uur weten of wij uw goederen accepteren. Is dit het geval, dan brengen wij u een bod uit. Dit bedrag kunt u vervolgens bij ons komen lenen. Het staat u vrij om dit bod af te wijzen. U bent namelijk nergens toe verplicht wanneer u bij ons een aanvraag indient.

 

Een scooter verpanden om snel geld beschikbaar te hebben

Wanneer u op korte termijn geld nodig heeft, kunt u altijd uw scooter verpanden. Wij keren u minimaal duizend euro uit en hanteren geen maximumbedragen. U heeft vervolgens een week tot meer dan een jaar de tijd om uw lening bij ons af te lossen, wat afhankelijk is van afspraken die met u gemaakt zijn. Wanneer u deze lening eenmaal heeft afgelost, krijgt u uiteraard uw scooter weer terug. Dien daarom vandaag nog een aanvraag bij ons in en wij zullen u zo snel mogelijk laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Wat te doen nadat wij u een bod hebben uitgebracht?

Als wij u een bod hebben uitgebracht, en u accepteert dit, dan bent u van harte welkom in ons pandjeshuis. Wij zullen hier met u de contracten opstellen en als u deze ondertekent, ontvangt u meteen het geld. U kunt ervoor kiezen om uw geld contant te ontvangen, maar ook om dit via een overschrijving op uw betaalrekening te laten plaatsvinden. Wij zullen er dan voor zorgen dat wij een spoedoverschrijving doen, zodat u het geld snel tot uw beschikking heeft. Zo simpel kan het zijn om snel geld te lenen! Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Scooter verpanden