1.000 euro lenen

Wilt u een bedrag van 1.000 euro lenen?

Is het tijd voor een nieuw huishoudelijk product? Wilt u toch een weekendje weg? Heeft u een nieuwe garderobe nodig voor uw nieuwe baan of gewoon om uzelf te verwennen? In al deze gevallen kan het zijn dat u net dat laatste beetje geld niet op uw rekenen heeft staan. U kan in dit geval kiezen voor een kleine lening. Bij vele kredietverstrekkers is het mogelijk om een klein bedrag van 100 euro te lenen. Een kleine lening is zo aangevraagd en vaak heeft u het bedrag al binnen 24 uur op uw rekening staan.

1.000 euro lenen

1.000 euro lenen

Bedrag van 1.000 euro lenen: Hoe regelt u een lening van 1.000 euro?

Een lening van 1.000 euro is snel geregeld. Dit komt omdat het om een klein bedrag gaat, waar geen BKR (Bureau Krediet Registratie) toets voor hoeft worden gedaan. Deze krediet toets is speciaal gemaakt om te beoordelen wat de kredietwaardigheid is van de desbetreffende persoon die een lening aan wilt vragen. Dit komt omdat de kredietverstrekker niet het risico wil lopen dat er achterstanden van de betalingen ontstaan of, in het ergste geval, de lening helemaal niet kan worden terugbetaald. De BKR is bevoegd om uw gegevens te bewaren tot 5 jaar nadat het geleende bedrag geheel is afgelost. Dis gaat over alle leningen, behalve de leningen die met een hypotheek te maken hebben. Deze staan niet geregistreerd door de BKR.

Wat kunt u krijgen op gebied van advies?

Wanneer u een bedrag van 1.000 euro wilt lenen, hoeft u dus geen krediet registratie toetsing af te leggen. Wel kunt u altijd persoonlijk advies vragen. Ieder persoon heeft een andere financiële situatie dus voor iedereen is er een passend advies. Advies aanvragen kunt u gemakkelijk doen en binnen een paar stappen definitief maken. Binnen een dag zal uw aanvraag dan behandeld worden en zal ervoor worden gezorgd dat u het geleende bedrag op uw rekening gestort krijgt zodat u het gelijk kunt besteden.

1.000 euro lenen