Belenen

Wat is belenen?

Contantgeldnodig.nl is een online pandjeshuis waar u belenen kunt. Wat is belenen? Dit houdt in dat u uw eigendom voor het afsluiten van een lening kunt gebruiken. Belenen wordt ook wel verpanden genoemd. Wat u bij ons zoal kunt belenen, loopt sterk uiteen. Uw bezitting dient een waarde te hebben van tenminste 1000 euro. Het kan gaan om computerapparatuur, maar ook een auto belenen of een goud belenen behoort tot de opties. Overweegt u iets belenen?  Bij ons is iedereen welkom.

Invullen van online aanvraagformulier

Wat verpanden zo aantrekkelijk maakt, is dat u zeer snel over het geld beschikt. Binnen 24 uur na uw aanvraag beschikt u al over het gewenste bedrag, mits u hier natuurlijk mee akkoord bent. Om uw aanvraag direct in behandeling te nemen, dient u eerst online het aanvraagformulier in te vullen. Dit bestaat uit een aantal korte vragen die eenvoudig te beantwoorden zijn. Wilt u een auto belenen? Dan vult u in het eerste veld in dat het een auto betreft, eventueel gedetailleerder aangegeven zoals het merk en type. Wat in dit geval ook belangrijk is om te weten, is dat u van ons een RDW vrijwaring ontvangt. Zo bent u dus ook even vrijgesteld van alle verplichte kosten, zoals de verzekering en belasting.

Aanvraag is geheel vrijblijvend

Het verpanden van uw eigendom is al mogelijk vanaf de periode van 1 tot 4 weken. Ook langer dan een half jaar behoort tot de opties. Verstuur het aanvraagformulier online retour, zodat we er gelijk mee aan het werk gaan. Overigens is een aanvraag nog geen overeenkomst. U kunt na uw aanvraag altijd nog afzien van verpanden, totdat de overeenkomst is getekend. Hebt u nog overige vragen met betrekking rondom de vraag ‘Wat is belenen?’. Neem dan vooral eens contact met ons op.