Kunst verpanden

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Heeft u op korte termijn geld nodig, maar heeft u niet genoeg saldo op uw bankrekening om de betaling te kunnen doen? Dan kunnen wij veel voor u betekenen. Wij willen u uitnodigen om spullen bij ons te komen verpanden. U kunt alles bij ons aanbieden wat van waarde is. Denk hierbij aan juwelen of waardevolle elektronica. Ook kunt u bij ons kunst verpanden komen. Wij nemen alles aan wat van waarde is en wij zullen u snel een bod uitbrengen. U leent bij ons minimaal duizend euro. Als wij een bod uitbrengen, staat het u vrij om dit bod af te wijzen. U bent namelijk niet verplicht om gebruik te maken van onze service.

 

Bij ons kunt u ook kunst verpanden

Wij merken dat de mensen die bij ons geld willen komen lenen, niet altijd weten wat ze bij ons kunnen inleveren. Wij willen u daarom graag wijzen op de mogelijkheid dat u ook kunstwerken bij ons kunt komen verpanden. Wij zullen deze goederen taxeren en u een bedrag uitkeren, overeenkomstig de waarde. U heeft vervolgens een week tot meer dan een jaar de tijd om uw lening bij ons af te lossen, afhankelijk van de overeenkomst die getekend is. U kunt ervoor kiezen om uw geld contant te ontvangen of via een overschrijving via de bank.

 

Heeft u een BKR-registratie? Maakt u geen zorgen!

Heeft u in het verleden ooit schulden gemaakt? Dan is dat geen reden tot zorg. Wij kunnen u namelijk nog steeds helpen omdat wij niet naar BKR-registraties kijken. U kunt bij ons geld lenen zolang u iets bij ons inlevert dat de waarde van deze lening vertegenwoordigt. Dien daarom vandaag nog een aanvraag bij ons in wanneer u snel geld nodig heeft. Wij zullen u binnen vierentwintig uur een bod mededelen. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Kunst verpanden

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]