Online pandjeshuis

Niets is zo ideaal als een lening af te sluiten vanuit uw eigen vertrouwde omgeving. Dat kan bij het online pandjeshuis van Contantgeldnodig.nl. Het enige dat u nodig heeft is toegang tot onze website en internetverbinding. U kunt dankzij het online aanvraagformulier op onze website snel en gemakkelijk uw lening regelen. Doordat onze site 24 uur per dag voor u ter beschikking staat, bepaalt u zelf wanneer u een aanvraag wilt doen. En zodra u dit doet, zullen we binnen een dag al contact met u opnemen om te vertellen wat we u kunnen bieden. Het hele proces gebeurt op afstand. Het enige moment dat u bij ons langs dient te komen is wanneer er een overeenkomst is bereikt en ondertekening daarvan nodig is.

Geld lenen en zelf deels de voorwaarden bepalen, online pandjeshuis

Om gebruik te kunnen maken van ons online pandjeshuis om geld te lenen, dient u een onderpand te hebben. De waarde daarvan dient minimaal 1000 euro te zijn. Hetgeen u aanbiedt zal dus een waardevol goed moeten betreffen. Via onze online tool geeft u aan wat de hoogte van het bedrag is dat u wilt lenen, wat u wilt verpanden en welke termijn u aan wilt houden. Naast deze 3 vragen hebben we tevens wat aanvullende gegevens nodig om tot een goede waardebepaling te kunnen komen. U kunt er dus van verzekerd zijn dat u altijd bij ons een geldbedrag kunt lenen dat gelijk is aan de waarde van uw onderpand.

Fysieke vestiging bezoeken

Hoewel het erg simpel en snel is om gebruik te maken van ons online pandjeshuis, is het ook mogelijk om langs te komen op ons bezoekadres. Bent u toevallig in de buurt en wilt u weten wat we u te bieden hebben? Wandel gerust eens binnen, waar één van onze adviseurs u graag te woord staat. U kunt ook op werkdagen telefonisch contact met ons opnemen.

 

Online pandjeshuis