Geld lenen sieraden als onderpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u er al van op de hoogte dat u ook uw sieraden kunt gebruiken voor een lening? Geld lenen sieraden als onderpand is vrij gangbaar en kan een goede uitkomst bieden. Er zijn veel bedrijven die goud- en zilverwaar aannemen als onderpand. Zo ook ons online pandjeshuis. We nemen zowel uw gouden als zilveren sieraad aan. Zolang het minimum leenbedrag € 1000 is, zijn er verder weinig eisen voor de lening. Zo kunt flexibel en snel contant geld lenen. Ontdek snel het online aanvraagformulier op onze site en wacht niet langer met het doen van een aanvraag.

 

Flexibel geld lenen sieraden als onderpand

Wij vinden het belangrijk dat lenen toegankelijk is voor zo veel mogelijk mensen. Officiële leeninstanties zijn erg strikt en verstrekken alleen leningen aan mensen die aan alle regels en eisen voldoen. Als u direct geld lenen met sieraden als onderpand wilt regelen, omdat u snel contant geld nodig heeft, wilt u natuurlijk graag een zo flexibel mogelijke lening. Dit kan gelukkig bij ons online pandjeshuis. Wat het nog makkelijker maakt: bijna alles is online te regelen. Alleen voor een handtekening hoeft u in ons pandjeshuis langs te komen.

 

Lening online regelen

In de samenleving van vandaag de dag willen mensen zoveel mogelijk online kunnen regelen. Dit geldt ook voor leningen. Daarom geven we mensen de kans om bijna alle zaken op onze website te regelen. U kunt er uw sieraden aanbieden, de gewenste looptijd aangeven en het bedrag selecteren. Wij geven u vervolgens binnen 24 uur een bod op uw sieraad. Als beide partijen akkoord zijn gegaan, kunt u langskomen om de zaken af te ronden. Vervolgens kunnen we u direct contant uitbetalen of u kiest voor een (spoed)overboeking. Zo simpel is lenen via ons online pandjeshuis. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen sieraden als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]