Geld lenen aan familie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is een manier van lenen die veel wordt gebruikt. Het gaat meestal gepaard zonder het hoeven betalen van rente, maar het is de vraag of het verstandig is. Geld lenen aan familie lijkt ideaal, maar is dat wel zo? Het kan de verhoudingen ernstig verstoren, zeker als er geen overeenkomst op is gesteld en alles in goed vertrouwen is afgesproken. Geld lenen aan familie kunt u beter vermijden. Kies voor Contantgeldnodig.nl, waar u zonder problemen en snel geld kunt lenen. We leggen u graag uit hoe het precies werkt.

 

Nooit meer geld lenen aan familie dankzij Contantgeldnodig.nl

Voor het kunnen lenen van geld heeft u een onderpand nodig. Dit dient een waardevol object te zijn. Lees: de waarde dient minimaal 1000 euro te zijn. Dat betekent dus ook dat u bij ons minimaal 1000 euro kunt lenen. Een maximum hanteren we niet. U kunt bijvoorbeeld denken aan een motor die in de garage staat en u toch even niet gebruikt. Het voordeel is dat u gewoon eigenaar blijft. Dus zodra u het bedrag weer terug heeft betaald, kunt u gewoon weer lekker de weg op gaan met het voertuig. Overigens kunt u uiteraard ook andere eigendommen aanbieden.

 

Bepalen van de waarde

Om van start te gaan maakt u gebruik van de online tool op deze site. U geeft aan welk bedrag u nodig heeft, maar ook hoelang u wilt verpanden. Zoals u ziet is het lenen van geld al mogelijk vanaf een periode van een week. Langer dan een jaar is ook bespreekbaar. Indien u een motor verpandt, dan dient u aanvullende gegevens aan te leveren. Denk aan het kenteken, merk, model en bouwjaar. Dit alles is nodig om tot een goede waardebepaling te kunnen komen. Zodra we de prijs hebben bepaald, nemen we contact met u op. Dat gebeurt doorgaans al binnen 24 uur! Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen aan familie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]