Snel contant geld lenen met onderpand

Wanneer u geldproblemen heeft, omdat u bijvoorbeeld uw rekeningen niet meer kunt betalen, dan is geld lenen een logische oplossing. Soms is de geldnood zo hoog dat u op korte termijn het bedrag nodig hebt. Wanneer u al één of meerdere waarschuwingen heeft gehad, dan is het verstandig om snel te betalen. Maar wanneer u al schulden heeft, dan kan het zijn dat een bank u niets wilt lenen. Hoe komt u dan aan geld? Gelukkig kunt u bij ons snel contant geld lenen met onderpand.

 

Hierdoor kunt u snel contant geld lenen met onderpand

Wanneer u bij een bank geld wilt lenen, dan kijken ze altijd naar uw financiële situatie. Een bank wil soms uw inkomen weten en of u in het BKR-register staat. Al dit onderzoek kost een bank veel tijd. Wanneer u leent bij ons, dan gebruikt u een van uw eigendommen als onderpand. Met een onderpand bewijst u dat u de lening kunt afbetalen. Hierdoor kunt u snel contant geld lenen met onderpand. We kijken ook niet in het BKR-register wanneer u bij ons leent. Wij werken niet met dit register. Hierdoor zorgt een lening ook niet voor een bkr-notering.

 

U kunt lenen vanaf 1000 euro

U kunt bij ons lenen zonder maximum, maar vanaf 1000 euro. De producten die u kunt verpanden moeten hierdoor minimaal 1000 euro waard zijn. Veel producten hebben deze waarde. Veel klanten komen bij ons aan met voertuigen, sieraden, maar ook kunst, of elektronica. Dit zijn enkel voorbeelden, want u het maakt niet uit wat u wilt verpanden. Wanneer u interesse heeft om geld te lenen via verpanding, vul dan het vragenformulier in. Een aanvraag is altijd vrijblijvend. Wij bellen u daarna op met een bod. U bepaalt zelf of u dit accepteert, of niet. Wilt u doorgaan met verpanden, dan bezoekt u een van onze pandjeshuizen om de laatste stappen af te ronden. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Snel contant geld lenen met onderpand