Geld lenen zonder overeenkomst

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bent u op zoek naar een manier om geld te lenen? Misschien heeft u de mogelijkheid om geld te lenen van vrienden, of een familielid. Maar dit is veelal geld lenen zonder overeenkomst. Veel ruzies zijn ontstaan over geld. Het zorgt voor een verstoorde relatie. Wanneer u van een vriend of familielid leent, dan worden er vaak geen duidelijke afspraken gemaakt. Hierdoor kunt u ruzie krijgen, ook al lijkt de band nog zo goed. Bij ons kunt u dan ook geen geld lenen zonder overeenkomst. Wij zorgen dat er altijd duidelijke afspraken worden gemaakt, zodat u weet waar u aan toe bent.

 

Geen geld lenen zonder overeenkomst en zonder tussenkomst van bank

Veel mensen denken aan een bank bij geld lenen. Geld lenen zonder bank wordt steeds populairder. Een bank wil vaak niet meewerken aan een lening wanneer u een BKR-notering heeft. Daarnaast is lenen bij een bank vaak een ingewikkeld proces en rekenen zij een hoge rente. Een andere manier om geld te lenen is door iets te verpanden, hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij hebben al veel tevreden klanten geld geleend met behulp van verpanding. U draagt tijdelijk uw bezit aan ons over en hiermee kunt u bij ons geld lenen. Heeft u aan het afgesproken bedrag voldaan, dan krijgt u het weer mee.

 

Een aanvraag start met het vragenformulier

Gebruik het vragenformulier om een aanvraag in te dienen, dit kunt u zelf thuis doen. U geeft aan wat u wilt verpanden, hoeveel u wilt lenen en met welke looptijd. Wij ontvangen de aanvraag digitaal en bellen u daarna op met een bod. U kunt altijd nadenken over het bod en dit weigeren. Gaat u akkoord met het bod, dan bezoekt u een pandjeshuis om alles af te ronden. Hier tekent u de overeenkomst, overhandigt u het product en ontvangt u het bedrag. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen zonder overeenkomst[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]