Geld lenen voor woning

Wilt u thuis verbouwen, of heeft u geld nodig voor bijvoorbeeld een wasmachine? Bij ons kunt u geld lenen voor woning. U hoeft ons niet te vertellen waarvoor u wilt lenen en wij zullen het ook niet vragen. Wij zijn geen bank en dit heeft veel voordelen. Wij kijken bijvoorbeeld niet naar uw inkomen en hoe u er financieel voor staat. Iedereen kan bij ons lenen, ook als u in het BKR-register staat. Leent u bij ons een bedrag, dan zal dit ook geen invloed hebben op een eventuele BKR-registratie.

 

Geld lenen voor woning vanaf 1000 euro

U kunt bij ons zelf de looptijd van de lening bepalen, dit kan al vanaf een week. Wilt u langer geld lenen, dan is dat ook geen probleem, dit kan zelfs langer dan een jaar. Bij ons kunt u geld lenen voor woning vanaf 1000 euro. Wij hebben geen maximum leenbedrag. Wij verstrekken alleen leningen met een onderpand. U bepaalt zelf wat u wilt verpanden, zolang de waarde maar minstens 1000 euro is. Op enkele uitzonderingen na bewaren wij het product tijdens de looptijd van de lening. Op deze manier weten wij dat u een lening terug kunt betalen. Hierdoor hoeven wij ook geen lastige vragen te stellen, of uw financiën in te zien. Dit heeft als voordeel dat u al binnen 24 uur het bedrag heeft wat u wilt lenen.

 

Zo werkt lenen met een onderpand

De meeste stappen voor een lening met onderpand kunt u thuis doen. Via de online vragenlijst stuurt u gratis en vrijblijvend een aanvraag op. U geeft aan wat u wilt verpanden, welk bedrag u wilt lenen en welke looptijd u aan wilt houden. Wij nemen contact met u op en doen u een bod. Gaat u akkoord, dan bezoekt u een van onze locaties. U ontvangt hier het bedrag, overhandigt het product en tekenen wij een contract. Nadat u alles heeft afbetaald haalt u hier het product weer op. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen voor woning