Geld lenen voor winkel

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wilt u geld lenen voor winkel zonder bank, dan kunnen wij u helpen. Wij zijn geen bank, maar helpen wel particulieren en bedrijven met een lening. Bij ons kunt u lenen met een borg door te verpanden. Hierdoor gaat een lening veel sneller en gemakkelijker dan bij een bank. Particulieren en bedrijven hebben vaak al binnen een dag het bedrag dat ze willen lenen. Dit komt omdat wij alleen kijken naar het artikel dat u als borg gebruikt, uw situatie maakt niet uit.

 

Geld lenen voor winkel met een BKR-registratie

Het is gebruikelijk dat een bank uw inkomen en achtergrond wilt weten voordat ze u een lening verstrekken. Wilt u geld lenen voor winkel met een BKR-registratie of terwijl u onvoldoende inkomen heeft, dan wilt een bank u vaak niets lenen. Wij helpen u in alle situaties, ook met een BKR-registratie. Een lening bij ons start bij 1000 euro en grotere bedragen zijn ook geen probleem. Wat u gebruikt als borg moet minimaal een waarde hebben van 1000 euro. U kunt zelf kiezen wat u als borg gebruikt, zolang wij maar de waarde kunnen bepalen. U kunt denken aan voertuigen, sieraden, maar ook aan winkelvoorraden of kunst. Voor de waardebepaling gebruiken wij gerenommeerde lijsten.

 

U kunt al binnen 24 uur geld lenen

Bij ons kunt u razendsnel geld lenen. De eerste stap is een aanvraag indienen. Dit doet u vrijblijvend met de vragenlijst op deze site. Onze experts nemen uw aanvraag door en doen u dan een bod over de telefoon. Bent u het met ons bod eens, dan bezoekt u een van onze locaties. Hier overhandigt u het onderpand en tekent u het contact. Het bedrag kunt u contant meenemen, of wij storten het met een spoedoverboeking op uw rekening. Zolang u alles netjes heeft terugbetaald, haalt u na de looptijd op dezelfde locatie weer uw borg op. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen voor winkel[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]