Geld lenen voor een verbouwing

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Is de tijd aangebroken dat u graag uw huis op wilt knappen of uit wilt breiden? Misschien is de woning toe aan een modernere uitstraling of zijn er kinderen op komst. Wat de reden ook is, een verbouwing is nooit gratis. Er is veel geld voor nodig. Kunt u dit niet uit eigen zak betalen? Dan kunt u kiezen voor geld lenen voor een verbouwing. Logischerwijs denkt u vast aan het lenen bij een bank. Er is echter een betere optie, namelijk het online aankloppen bij Contantgeldnodig.nl. Wij zijn betrouwbaar en kunnen u op zeer korte termijn van het gewenste bedrag voorzien, zonder hoge rente.

 

Start direct de aanvraag voor geld lenen voor een verbouwing

Geld lenen voor een verbouwing is een veelgebruikte optie. Sommigen nemen een extra hypotheek om het project te kunnen financieren. Anderen kiezen liever voor het verpanden van bezittingen om zo aan een geldbedrag te komen, zonder hoge bijkomende kosten te betalen. Wilt u dit ook het liefst? Dan zit u bij ons goed. Maak gebruik van de online tool op onze site om direct de aanvraag te starten. Welk moment van de dag het ook is, u kunt altijd bij ons terecht. Beantwoord 3 eenvoudige vragen die te maken hebben met het onderpand dat u aanbiedt, de looptijd en het geldbedrag dat u wenst.

 

Morgen kunt u al starten met verbouwing

Wanneer u voor een verbouwing geld wilt lenen, kan dit altijd eenvoudig en direct geregeld worden. Zodra we namelijk de aanvraag hebben ontvangen, bepalen we al binnen 24 uur welk bedrag u kunt ontvangen. Hiervoor maken we gebruik van algemeen geldende koerslijsten. We nemen contact met u op en vertellen u wat u kunt lenen. Ook kunt u gelijk aan ons uw vragen kwijt die u mogelijk heeft. Wilt u toch afzien van het bod? Geen probleem, het doen van een aanvraag is namelijk altijd vrijblijvend. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen voor een verbouwing[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]