Geld lenen voor een eigen bedrijf

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Steeds meer mensen kiezen ervoor om voor zichzelf te beginnen. De vrijheid spreekt ze aan. Eigen baas zijn. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn. Er zal in veel gevallen een forse investering gedaan moeten worden om uw bedrijf van de grond te krijgen. U heeft dus geld nodig. Wat veel mensen doen is dat ze aankloppen bij een bank. Echter is er dan een goed ondernemingsplan nodig om in aanmerking te komen. U zult veel uit moeten leggen en moeten kunnen bewijzen. Wilt u zonder al dit gedoe geld lenen voor een eigen bedrijf? Dan kiest u gewoon simpel voor de diensten van Contantgeldnodig.nl.

 

Geld lenen voor een eigen bedrijf met onderpand

Bij ons leent u geld met een onderpand. Dat kan echt van alles zijn, zolang er maar voldaan wordt aan een minimale waarde van 1000 euro. Omdat u waarschijnlijk wel meer nodig heeft, is het zinvol om een bezitting te vinden dat meer waard is. Denk aan bijvoorbeeld onroerend goed. Afhankelijk van de waarde ervan bepalen wij hoeveel geld u bij ons kunt lenen. U ontvangt altijd een eerlijk bedrag. Hiervoor maken we gebruik van gerenommeerde koerslijsten.

 

Waarde bepalen aan de hand van 3 vragen

Om geld te kunnen lenen heeft u onze online tool nodig. U kunt binnen een paar minuten uw aanvraag al compleet hebben en hebben verzonden. Dan rest er niets anders dan binnen 24 uur een telefoontje van ons te verwachten om uw het bod mede te kunnen delen. U bepaalt dan uiteraard zelf of u hiermee akkoord gaat. Indien dat het geval is, kunnen we mogelijk zelfs vandaag nog het gewenste bedrag uitbetalen. Dat kan via contante betaling of spoedoverboeking op uw rekening. We hebben slechts antwoord nodig op deze drie vragen: Wat wilt u verpanden? Hoelang wilt u verpanden? Welk bedrag heeft u nodig? Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen voor een eigen bedrijf[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]