Geld lenen van een particulier contract voorbeeld

Vroeger gingen mensen bijna altijd naar een bank om geld te lenen. Tegenwoordig zijn er meer opties. U kunt lenen van bedrijven of particulieren. Vaak is het voordeel van lenen van een bedrijf dat u beter weet waar u aan toe bent. Er worden bijvoorbeeld duidelijke contracten gebruikt en u hoeft het contract niet zelf te regelen. Wanneer u op zoek bent naar geld lenen van een particulier contract voorbeeld, dan ziet u dat het niet gemakkelijk is. Een contact is erg belangrijk en zo maar eentje van het internet gebruiken is niet aan te raden.

 

Alternatief voor geld lenen van een particulier contract voorbeeld

Voordat u op zoek gaat naar geld lenen van een particulier contract voorbeeld, kunnen wij u een alternatief aanraden, namelijk verpanden. Verpanden heeft erg veel voordelen. Verpanden is erg snel. Veel klanten van ons hebben binnen een dag na de aanvraag al hun geld. U hoeft zelf geen contract op te stellen. Wij maken duidelijke afspraken met u. U kunt kiezen om contant geld te lenen, of dat wij het met een spoedoverboeking naar u overmaken. U kunt vanaf 1000 euro lenen en hebben geen maximum bedrag. Bij verpanden gebruikt u een borg om te lenen. Wij doen hierdoor geen controle naar uw financiële situatie.

 

Een aanvraag kunt u vanaf huis regelen

Wij hebben het proces van verpanden zo ingedeeld, dat u bijna alles thuis kunt doen. U kiest wat u wilt verpanden, wat het is maakt niet uit, zolang het minimaal 1000 euro waard is. Met een vragenformulier op deze site doet u een vrijblijvende aanvraag. Wij nemen de aanvraag door en een van onze experts belt u op met een bod. Gaat u akkoord met ons bod, dan komt u langs bij een van onze pandjeshuizen. Hier ontvangt u het geld dat u wilt lenen, u tekent het contract en overhandigt het product aan ons. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen van een particulier contract voorbeeld