Geld lenen van een particulier persoon

Voor veel mensen is geld lenen van een particulier persoon vrij gebruikelijk. Maar is het ook verstandig? Er gelden natuurlijk andere regels dan voor geld lenen via officiële instanties. Toch kan het goed verlopen, zolang u altijd goede maatregelen neemt en op uw hoede blijft. Eén manier is natuurlijk een lening afsluiten bij vrienden of familie. In die gevallen weet u meestal wel dat u goed zit. Als u de persoon niet kent, ligt het uiteraard anders. Dan is het heel belangrijk om heel duidelijke afspraken te maken, zwart op wit. Hoewel goede afspraken met bekenden natuurlijk ook aan te raden zijn, is dit met onbekenden extra belangrijk.

 

Geld lenen van een particulier persoon of bedrijf

Soms is een lening bij een officiële instantie niet mogelijk. In die gevallen kunt u geld lenen van een particulier persoon of bedrijf. Omdat particuliere leningen aan minder eisen gebonden zijn, is deze optie veel toegankelijker. Ook in ons online pandjeshuis geldt dat. We verstrekken particuliere leningen aan klanten door middel van verpanden. Dit houdt in dat we goederen in ruil voor een lening tijdelijk in ons pandjeshuis opslaan. Zoals u ziet is dit een ander type lening dan veel andere opties. Het biedt u als lener veel flexibiliteit en vrijheid.

 

Toch een lening af kunnen sluiten

Wellicht heeft u geprobeerd om geld te lenen bij een officiële instantie, maar is dit helaas afgewezen. Gelukkig heeft u ook andere opties voor geld lenen. Eén daarvan is een lening afsluiten via ons online pandjeshuis. U kunt een groot aantal goederen bij ons aanbieden in ruil voor een lening. Doordat u vrijwel alles online kunt doen, is alles snel te regelen. Als u dus binnen korte tijd contant geld nodig heeft, kan dit via ons. Zo kunt u alsnog een lening afsluiten. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen van een particulier persoon