Geld lenen met weinig rente

Als u op zoek bent naar een lening, dan wilt u waarschijnlijk geld lenen met weinig rente. Veel mensen willen geld lenen, omdat ze tijdelijk geldproblemen hebben. Maar het moet natuurlijk niet zo zijn dat de rentekosten u verder in de problemen brengen. Het is erg lastig om een lening met lage rente te vinden, banken vragen vaak veel rente. Dat doen ze, omdat ze geld willen verdienen en bang zijn dat u niet terugbetaalt. Gelukkig kunt u bij ons wel geld lenen met weinig rente.

 

Geld lenen met weinig rente via verpanding

Bij ons kunt u geld lenen door iets te verpanden. Bij verpanding gebruikt u een eigendom als borg om geld te lenen. Wij weten op die manier al dat u kunt terugbetalen, want u heeft iets in bezit van voldoende waarde. Zodoende hoeft u ook weinig kosten te betalen om te lenen. Het gaat dan om een gering bedrag aan administratie- en opslagkosten. Wij bewaren namelijk het product wat u wilt verpanden in een veilige omgeving. Het voordeel van verpanden is dat u, nadat u alles heeft terugbetaald, uw eigendom weer terugkrijgt.

 

U kunt binnen een dag het bedrag ontvangen

Een ander voordeel van bij ons geld lenen, is dat u al binnen een dag het bedrag kunt ontvangen. De eerste stap is altijd een aanvraag indienen. Dat doet u met de online vragenlijst. Met de vragenlijst geeft u aan hoeveel u wilt lenen, voor hoelang en wat u wilt verpanden. Wij bekijken de aanvraag en bellen u binnen een werkdag op. Over de telefoon doen wij u een bod, u bent vrij om te weigeren of te accepteren. Accepteert u het bod, dan maken wij een afspraak om een pandjeshuis te bezoeken. Hier ronden wij de laatste stappen af, overhandigt u het te verpanden product en ontvangt u het afgesproken bedrag. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen met weinig rente