Geld lenen met lange looptijd

U kunt een (relatief) groot geldbedrag gebruiken, maar bent niet in staat om het op korte termijn terug te betalen. Dat hoeft gelukkig ook niet, geld lenen met lange looptijd. U bepaalt namelijk zelf de looptijd, of het nu een paar maanden betreft of langer dan een jaar. Tenminste, dat is het geval als u gebruikmaakt van de diensten van Contantgeldnodig.nl. Wij doen hier niet moeilijk over en geven u veel vrijheid. De enige voorwaarde die we hebben is dat u een onderpand in ruil aanbiedt, welke een waarde heeft van minstens 1000 euro.

 

Zo werkt geld lenen met lange looptijd

Geld lenen met lange looptijd is mogelijk door sieraden, elektronica of voer- of vaartuig aan te bieden. Zelfs het lenen van een bedrag door onroerend goed aan te bieden is mogelijk. Wij keren namelijk geen maximum bedragen uit. Hoe wij het aan u te lenen bedrag bepalen? Dat doen we door middel van de tool op onze site. Vul de gevraagde gegevens in, vul het aan met uw contactgegevens en wij nemen contact met u op. Het bod wordt bepaald aan de hand van gerenommeerde koerslijsten. Het is vervolgens aan u om akkoord te gaan met het bod, of het te weigeren.

 

Andere zaken die u interessant vindt om te weten

Gaat u wél akkoord? Dan hebben we een deal. We zullen u vragen op onze vestiging langs te komen om alle formaliteiten te regelen. Vergeet niet uw onderpand mee te brengen, indien mogelijk. Ook dat zullen we u allemaal uitleggen. Het is overigens fijn om te weten dat u nooit een bkr-registratie van ons krijgt. En heeft u al zo’n registratie te pakken? Ook dan kunt u gerust bij ons lenen. Verstuur vandaag nog uw aanvraag en ontdek het grote gemak van geld lenen via Contantgeldnodig.nl. Makkelijker kunnen wíj het niet maken. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen met lange looptijd