Geld lenen huis als onderpand

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer u geld nodig heeft, dan heeft u een beperkt aantal keuzes. U leent van vrienden of familie, van de bank, óf u kiest voor verpanden. In dit laatste geval heeft u een onderpand nodig, dus een eigendom van waarde. Bezit u niets van waarde? Of wilt u datgene wat wél waardevol is, niet aanbieden in ruil voor geld? Dan kunt u ook geld lenen huis als onderpand. Dat kan mogelijk interessant voor u zijn, zeker als u gebruikmaakt van de diensten van Contantgeldnodig.nl.

 

Aanzienlijk bedrag aan geld lenen huis als onderpand

Er zijn genoeg mensen die geld lenen huis als onderpand. Het betekent bijvoorbeeld ook dat u een zeer groot bedrag in één keer kunt lenen. Daarmee kunt u al uw openstaande rekeningen afbetalen of die ene gewenste investering doen. Het biedt kansen. Nu denkt u wellicht dat geld lenen op deze wijze een ingewikkeld proces is en slechts voor weinigen is weggelegd. Dat is gelukkig niet waar als u bij ons pandjeshuis terecht wilt. Het grote voordeel is namelijk dat geld lenen door middel van verpanden snel geregeld is, eenvoudig is én u direct geld oplevert.

 

Geef aanvullende gegevens door en ontvang bedrag binnen 24 uur

Om te profiteren van deze mogelijkheid heeft u onze online tool nodig. Zoals u kunt zien in het dropdown-menu kunt u hier de optie van onroerend goed aanvinken. We hebben dan aanvullende gegevens nodig met betrekking tot uw woning om tot een goede waardebepaling te kunnen komen. Denk aan het type woning, of u de WOZ of marktwaarde door wilt geven, wat het openstaande hypotheekbedrag is en de geschatte overwaarde. De hoogte van het bedrag dat we u kunnen bieden, daarover nemen we met u contact op. Dat doen we doorgaans al binnen 24 uur. U kunt dan zelf bepalen of u het geld contant wenst te ontvangen of via een spoedoverboeking. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen huis als onderpand[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]