Geld lenen auto

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kunt u geld gebruiken om een auto te kopen? Geld lenen auto, het lenen van geld om een vervoersmiddel te kopen, dat doen veel mensen. Het kopen ervan is namelijk een kostbare aangelegenheid en er is slechts een kleine groep mensen die zo’n bedrag in één keer kan betalen. Het aantal personen dat kiest voor een lening om de auto te financieren, is zelfs gestegen de laatste paar jaar. Wilt u ook geld lenen om auto te kopen? Maar wilt u niet vastzitten aan een hoge rente en een wurgcontract? Dan kunt u altijd terecht bij Contantgeldnodig.nl. Bij ons leent u zonder hoge rentekosten, zonder ingewikkelde voorwaarden én heeft u uw lening binnen een paar minuten geregeld.

 

Geld lenen auto en zelf onderpand en looptijd bepalen

Het klinkt allemaal erg eenvoudig, maar is het dat ook? Zeker, want u heeft alleen onze online tool nodig die u vindt op de site. U geeft bijvoorbeeld aan wat u wilt verpanden. Want verpanden, dat is de enige manier om bij ons over het gewenste geldbedrag te kunnen beschikken. Wat u in onderpand aan wilt bieden, dat is aan u. Wij stellen hier geen eisen aan, behalve dat het een minimale waarde dient te hebben van 1000 euro. Daarnaast bepaalt u welke looptijd u aan wilt houden, bijvoorbeeld een week, enkele maanden of langer dan een jaar. Als derde en laatste punt geeft u aan welk bedrag u nodig heeft. U kunt overigens alleen het bedrag ontvangen dat uw onderpand waard is.

 

Ook auto verpanden is mogelijk bij ons

Wist u trouwens dat u niet alleen geld kunt lenen om een auto te kopen, maar ook een auto aan kunt bieden in ruil voor geld? En dat terwijl u er gewoon in kunt blijven rijden. U betaalt tijdelijk ook geen autoverzekering en belasting. Dat scheelt u extra kosten. Hoe dit precies werkt, dat leggen we u graag uit tijdens een telefonisch gesprek. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen of om direct een aanvraag online te regelen. Aangezien dit vrijblijvend en gratis is, is dat een uitstekende optie. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Geld lenen auto[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]