Contant geld lenen bij het pandhuis

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Wanneer u tijdelijk om geld verlegen zit, dan zijn er een aantal manieren om aan geld te komen. U kunt bijvoorbeeld van vrienden lenen, bij een bank, of bij een pandjeshuis. Veel mensen willen niet van vrienden lenen, omdat ze liever niet vertellen dat ze geld nodig hebben. Daarnaast kan geld lenen van een bekende de relatie met elkaar verstoren. Steeds meer mensen lenen liever niet van een bank, het is ingewikkeld en duur. Maar helaas weten veel personen niet dat het ook mogelijk is om te lenen bij een pandhuis. Het heeft veel voordelen, zo kunt u bijvoorbeeld contant geld lenen bij het pandhuis.

 

Ook contant geld lenen bij het pandhuis met BKR-notering

Een van de redenen waarom het ingewikkeld kan zijn om geld te lenen van een bank, is het BKR-register. Er zijn veel verschillende manieren om een registratie te krijgen, maar veel mensen weten niet dat ze er eentje hebben. Banken gebruiken dit register om te bepalen of u in aanmerking komt om te lenen. Maar geen reden tot zorg, want u kunt ook contant geld lenen bij het pandhuis met een notering. Bij ons leent u namelijk altijd met een onderpand. Hierdoor kijken wij niet naar hoeveel u verdient, of wat uw financiële situatie is.

 

In een dag geld lenen!

Wanneer u bij ons leent, dan kunt u al binnen een dag geld lenen. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Zodoende komen wij erachter wat u wilt verpanden, welk bedrag u wilt lenen en voor welke periode. Een van onze experts belt u op met een bod en u kunt uw vragen stellen. U bezoekt een van onze pandhuizen wanneer u het bod accepteert. In het pandhuis ontvangt u eventueel contant het bedrag en overhandigt u wat u wilt verpanden. Wanneer het handiger is, dan kunnen wij het bedrag ook met een spoedoverboeking naar u overmaken. Ook kunt u onze Facebook bekijken voor meer informatie.

 

Contant geld lenen bij het pandhuis[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]