Woning verpanden

Wist u dat u uw woning verpanden kunt?

Het kan soms gebeuren dat u een grote investering moet doen, maar dat u niet het geld beschikbaar heeft om deze investering te realiseren. Wij willen u in dat geval graag laten weten dat wij u waarschijnlijk aan geld kunnen helpen. Bij ons kunt u namelijk een lening afsluiten op basis van verpanding. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw woning verpanden. Dit is een heel lucratieve manier om aan geld te komen omdat u niets hoeft in te leveren qua luxe, maar toch voldoende geld beschikbaar heeft om uw investering te kunnen doen. Wij nodigen u daarom uit om een aanvraag bij ons in te dienen. Wij helpen u namelijk graag.

Woning verpanden

woning Verpanden

Hoe gaat het woning verpanden in zijn werk?

Wanneer u bij ons een aanvraag indient door middel van het formulier dat u elders op deze site kunt vinden, dan zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken. Dit betekent dat onze experts gaan kijken naar de dagwaarde van uw woning. Als deze eenmaal bepaald is, zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandhuis komen om de deal rond te maken. Uiteraard is het ook geen probleem wanneer u ons bod weigert. Als u een aanvraag bij ons doet, zit u namelijk nergens aan vast.

Wij accepteren ook andere objecten

Wanneer u meer geld nodig heeft dan wij u op basis van uw woning kunnen geven, kunt u ook altijd uw auto, camper of wat dan ook maar van waarde bij ons aanbieden. Wij nemen alles aan wat een minimale waarde van duizend euro heeft. Kijk daarom snel wat u allemaal aan waardevolle spullen in huis heeft. U kunt vandaag nog een aanvraag bij ons indienen en dan zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk een bod uit te brengen.

woning Verpanden