Vespa verkopen

Wilt u graag uw Vespa verkopen?

Wie van zijn of haar scooter af wil, is van harte welkom om een keer te kijken of u uw Vespa verkopen kunt bij ons kantoor. Wij kopen al meer dan twintig jaar allerlei waardevolle goederen op van mensen die geld nodig hebben. Wij snappen daarom ook dat u waarschijnlijk niet veel tijd heeft om uw goederen van de hand te doen. Vandaar dat wij altijd snel te werk gaan. Wanneer u een aanvraag bij ons indient, zullen wij deze zo spoedig mogelijk verwerken. Vervolgens zullen wij u uitnodigen om naar ons pandjeshuis te komen wanneer wij u kunnen helpen. Hier zullen wij de deal met u sluiten.

Vespa verkopen

Vespa verkopen

U kunt bij ons uw Vespa verkopen en meteen geld ontvangen

Als u bij ons uw Vespa verkopen komt, dan kunt u daar meteen geld voor ontvangen. Wij keren meteen uit. Dit kan zowel in contanten, maar ook een spoedoverschrijving via de bank behoort tot de mogelijkheden. Wij garanderen u daarom dat u diezelfde dag nog geld tot uw beschikking heeft. We zijn een betrouwbare partner en u krijgt daarom ook altijd een marktconforme prijs aangeboden. Wij werken altijd op basis van actuele koerslijsten waardoor u altijd krijgt waar u recht op heeft. Schakel ons daarom in wanneer u graag snel een goede deal wilt sluiten.

Heeft u nog vragen?

Mocht u graag met ons in zee willen gaan, dan nodigen wij u uit om het aanvraagformulier in te vullen dat u elders op deze site kunt vinden. Mocht u uw scooter liever willen houden, denk dan ook eens na over de vraag of verpanden misschien iets voor u is? Dit is een vorm van lenen waarbij u uw scooter kunt gebruiken als onderpand. Wel geld beschikbaar dus, maar geen afstand hoeven doen van uw geliefde voertuig. Lenen was nog nooit zo enorm eenvoudig! Heeft u nog vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Niesmann Bischoff verkopen