Verpanden Maastricht

Wilt u graag snel goederen verpanden in Maastricht?

Soms heeft u geld nodig op het moment dat u bij de bank al in het rood staat. De kans is op dat moment heel klein dat de bank u nog geld wil uitlenen. In dat geval kunt u ook bij ons aankloppen. Wij vragen namelijk niet meer van u dan dat u een waardevol object bij ons aandraagt als onderpand van uw lening. U kunt bij ons allerlei goederen van waarde komen verpanden in Maastricht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dure sieraden, merkkleding, kunst, maar ook grotere objecten zoals auto’s, caravans en campers worden door ons geaccepteerd. Zolang het een waarde heeft van duizend euro, nemen wij het graag van u aan.

Verpanden Maastricht

Verpanden Maastricht

Hoe kunt u bij ons verpanden in Maastricht?

Als u met ons in zee wilt gaan, kunt u een aanvraag indienen via het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Doorgaans heeft u binnen een werkdag antwoord van ons. Wij zullen op basis van actuele koerslijsten de dagwaarde van uw object bepalen. Als dit meer dan duizend euro is, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Neemt u dit bod aan, dan mag u naar ons pandjeshuis afreizen om de contracten in orde te maken en om uw geld meteen in ontvangst te nemen.

U kunt altijd meerdere objecten bij ons belenen

Het komt soms voor dat mensen graag meer geld willen lenen dan zij op basis van hun object bij ons kunnen krijgen. In dat geval is het goed om te weten dat u altijd meerdere dingen bij ons kunt aanbieden. Wij nemen alles van waarde aan en stellen geen maximum aan het aantal objecten dat u aanbiedt. Wij hopen uw aanvraag snel tegemoet te mogen zien. Als u vragen heeft, kunt u ons altijd even bellen of mailen.

Verpanden Maastricht