Verpanden Leiden

Hier kunt u goederen verpanden in Leiden

Geld lenen is niet meer wat het vroeger geweest is. Banken vragen enorm veel zekerheden van u en het is daarom voor veel mensen moeilijk om op korte termijn een lening te krijgen. Wij nodigen u graag uit om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Bij ons kunt u namelijk goederen verpanden in Leiden en in ruil daarvoor keren wij u een goede lening uit. Wij werken al vele jaren in deze branche en wij hebben reeds heel veel mensen van geld mogen voorzien. Mocht u ook graag zaken met ons willen doen, dan hopen wij dat u het aanvraagformulier elders op deze site vandaag nog wilt invullen.

Verpanden Leiden

Verpanden Leiden

Wat houdt verpanden in Leiden in?

Als u eenmaal een aanvraag bij ons heeft ingediend, zullen wij deze binnen een werkdag verwerken. Wij zullen op basis van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde is van het object dat u bij ons wilt verpanden in Leiden. Als deze waarde nog minimaal duizend euro is, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandjeshuis komen om uw geld in ontvangst te nemen.

Wilt u meer geld lenen?

Mocht u meer geld nodig hebben dan wij u op basis van een object kunnen lenen. Dan is het goed om te weten dat u altijd meerdere objecten bij ons kunt aanbieden. Wij nemen alles van waarde aan. U kunt zelfs uw auto bij ons verpanden. Deze hoeft u niet per se bij ons achter te laten. Wij leggen enkel in het contract vast dat wij de nieuwe eigenaar van de wagen zijn. Heeft u eenmaal uw handtekening gezet, dan krijgt u uw geld meteen uitgekeerd en kunt u dus in uw eigen auto weer terug naar uw woning rijden.

Verpanden Leiden