Verpanden Leeuwarden

Kom goederen verpanden in Leeuwarden

Heeft u geld nodig, maar het geld niet op uw rekening heeft staan? Dan kunt u altijd bij ons een lening komen afsluiten. Wij werken anders dan banken en daardoor kunnen wij u al op heel korte termijn van geld voorzien. Het enige wat wij van u vragen, is dat u een waardevol object bij ons aanbiedt als onderpand voor uw lening. Dit kan alles zijn. U kunt bijvoorbeeld bij ons uw auto verpanden in Leeuwarden. U kunt een aanvraag bij ons indienen door het formulier in te vullen dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen u vervolgens zo snel mogelijk bericht geven.

Verpanden Leeuwarden

Verpanden Leeuwarden

Hoe gaat het verpanden in Leeuwarden in zijn werk?

Heeft u bij ons een aanvraag heeft ingediend? Dan zullen wij op basis van actuele koerslijsten bekijken wat de actuele waarde van uw object is. Voldoet deze aan onze eis, namelijk dat het een minimale dagwaarde van duizend euro heeft, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Het staat u volkomen vrij om dit bod te weigeren. Neemt u het aan, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen om de papieren in orde te maken.

U krijgt uw geld meteen uitgekeerd

Als u naar ons pandjeshuis komt, zullen wij samen met u de papieren in orde maken. In het geval u bij ons een wagen komt verpanden in Leeuwarden, hoeft u uw wagen niet bij ons achter te laten. Als u het contract ondertekend heeft, kunt u uw geld meteen in ontvangst nemen en in uw eigen auto weer huiswaarts keren. Lenen was nog nooit zo comfortabel. Mocht u graag door ons geholpen willen worden, dan hopen wij uw aanvraag spoedig tegemoet te mogen zien. Heeft u nog vragen , dan kunt u altijd even contact opnemen met een van onze vriendelijke medewerkers.

Verpanden Leeuwarden