Verpanden Eindhoven

Wist u dat u bij ons kunt verpanden in Eindhoven?

Wie dringend op zoek is naar mogelijkheden om aan geld te komen, kan altijd een beroep doen op ons. Bij ons kunt u namelijk snel en eenvoudig goederen verpanden in Eindhoven. Het principe van deze manier van geld lenen, is heel erg eenvoudig. Het enige wat wij van u vragen, is dat u een waardevol object bij ons aandraagt als onderpand voor uw lening. Dit kan alles zijn, denk bijvoorbeeld aan goud, zilver, kunst, dure merkkleding, dure elektronica, maar ook auto’s, caravans en zelfs huizen worden door ons geaccepteerd. Wilt u weten of wij u kunnen helpen? Dien dan vandaag nog een aanvraag in.

Verpanden Eindhoven

Verpanden Eindhoven

Wat houdt verpanden in Eindhoven precies in?

Als u bij ons een aanvraag indient, zullen wij deze zo snel mogelijk verwerken. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde is van uw object. Is dit meer dan duizend euro, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat wij u als lening kunnen aanbieden. Accepteert u dit bod, dan bent u van harte welkom om naar ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de contracten met u in orde maken. Is dit eenmaal achter de rug, dan zullen wij u het geld meteen uitkeren. Dit kan gedaan worden zoals u het graag wilt: cash of via een spoedoverschrijving via de bank.

Heeft u nog vragen?

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Wij zorgen er graag voor dat u uw geld zo snel mogelijk in ontvangst kunt nemen. Doorgaans heeft u al binnen een dag bericht van ons of wij u kunnen helpen en zo ja, met welk bod. Het is vervolgens aan u wanneer u naar ons pandjeshuis wilt komen. Heeft u nog vragen? Dan kunt altijd even contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.

Verpanden Eindhoven