Verpanden Amsterdam

Kom bij ons goederen verpanden in Amsterdam

Het kan soms gebeuren dat u onverwacht een forse rekening op de mat vindt op het moment dat u even geen geld meer beschikbaar heeft. In dat geval is het goed om te weten dat u bij ons onder zeer gunstige voorwaarden een lening kunt afsluiten. Wij nodigen u uit om een keer te kijken of  verpanden in Amsterdam iets voor u is. U zult merken dat dit een heel snelle en zeer eenvoudige manier van lenen is. U kunt altijd een aanvraag bij ons indienen. Wanneer u dit doet, zullen wij op basis van actuele koerslijsten bekijken wat de waarde is van het object dat u bij ons aanbiedt. Is deze waarde meer dan duizend euro, dan kunnen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen.

Verpanden Amsterdam

Verpanden Amsterdam

Snel geld nodig? U kunt bij ons spullen verpanden in Amsterdam!

Als u niet lang op uw geld kunt wachten, kunt u bij ons goederen verpanden in Amsterdam. Dit is veruit de snelste manier om aan geld te komen. Wij nodigen u uit om naar ons pandjeshuis te komen wanneer u ons bod heeft geaccepteerd. In ons pandjeshuis zullen wij de contracten met u in orde maken. Vervolgens kunt u uw geld meteen in ontvangst nemen. Wij keren namelijk zowel contant uit, maar wij kunnen ook een spoedoverschrijving voor u doen.

Wilt u graag uw auto verpanden?

Wanneer u een waardevolle auto heeft, kunt u deze bij ons belenen. Het grote voordeel van uw voertuig belenen, is dat u deze niet bij ons hoeft achter te laten. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Heeft u uw handtekening onder het contract gezet, dan kunt u daarna dus gewoon in uw eigen auto naar huis rijden. Heeft u de lening eenmaal afbetaald, dan wordt u weer de rechtmatige eigenaar van uw wagen. Zo eenvoudig kan lenen zijn.

Verpanden Amsterdam