Verpanden Almere

Bij ons kunt u heel eenvoudig goederen verpanden in Almere

Een lening afsluiten bij een bank heeft doorgaans heel wat voeten in de aarde. Het is daarom goed om te weten dat u bij ons altijd kunt komen verpanden in Almere. Het principe van deze manier van lenen, is dat u een waardevol object bij ons aandraagt en in ruil daarvoor keren wij u een lening uit. De hoogte van deze lening is afhankelijk van het object dat u bij ons aandraagt. Wij nemen alles van waarde aan, mits het een minimale dagwaarde heeft van duizend euro. Denk hierbij aan sieraden, kunst, merkkleding, maar ook auto’s en campers worden door ons geaccepteerd als onderpand.

Verpanden Almere

Verpanden Almere

Snel geld nodig? Kom bij ons verpanden in Almere

Als u op korte termijn geld nodig heeft, is verpanden in Almere een goede optie. U kunt bij ons een aanvraag indienen middels het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Vervolgens zullen wij deze aanvraag zo snel mogelijk verwerken. Als uw object aan onze eisen voldoet, wat wij zullen vaststellen op basis van actuele koerslijsten, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt komen lenen. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandjeshuis komen om uw geld in ontvangst te nemen.

U kunt uw geld ook cash ontvangen

Als wij eenmaal de contracten met u in orde hebben gemaakt, zullen wij u het geld meteen uitkeren. Doorgaans doen wij dit via een spoedoverschrijving via de bank, maar wanneer u dat wilt, kunnen wij u uw geld ook contant overhandigen. Zo loopt u met het bedrag dat u graag wilde lenen de deur weer uit. Mocht u graag met ons in zee willen gaan, dan hopen wij uw aanvraag snel tegemoet te mogen zien. Als u nog vragen heeft over onze manier van werken, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Verpanden Almere