Sloep verkopen

U kunt hier eenvoudig uw sloep verkopen

Nu de zomer weer voorbij is, heeft u uw boot waarschijnlijk weer uit het water gehaald. Mocht u uw sloep verkopen willen, dan is dit het moment om het te doen. U zult merken dat het niet eenvoudig is om een goede koper te vinden. Er zijn wellicht mensen geïnteresseerd in uw boot, maar zij zullen waarschijnlijk voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Vandaar dat wij u uitnodigen om met ons in zee te gaan. Wij nemen uw boot graag van u over en wij doen dit altijd voor een goede prijs. Dien daarom vandaag nog een aanvraag bij ons in. Dit kan middels het formulier dat u elders op deze pagina kunt vinden.

Sloep verkopen

Sloep verkopen

Een sloep verkopen is bij ons een fluitje van een cent

Een sloep verkopen kan heel veel werk betekenen. U kunt zich echter een hoop tijd en moeite besparen wanneer u zich bij ons meldt. Wij nemen uw boot graag van u over en wij doen dit altijd voor een goede prijs. Wij werken namelijk altijd aan de hand van actuele koerslijsten waardoor u altijd een marktconforme prijs krijgt aangeboden. Bij ons gaat u dus nooit het schip in. Wij hebben meer dan twintig jaar ervaring op dit gebied en wij hebben al heel veel mensen blij mogen maken met onze zeer gunstige prijzen.

U kunt uw boot ook bij ons verpanden

Mocht u volgende zomer graag weer van uw boot willen genieten, dan kunt u deze ook bij ons verpanden. Dat houdt in dat u een lening bij ons aanvraagt op basis van uw boot. Uw boot gebruiken wij dan weliswaar als onderpand, maar wij zullen deze niet innemen. Zo kunt u deze zomer dus gewoon van uw boot gebruik blijven maken. Dien dus vandaag nog een aanvraag bij ons in. Wij zullen u dan zo snel mogelijk laten weten of wij u kunnen helpen.

Niesmann Bischoff verkopen