Segway verkopen

Kom hier uw segway verkopen

De afgelopen jaren is de verkoop van Segways in Nederland sterk toegenomen. Er zijn echter veel mensen die dit apparaat zelden of nooit gebruiken. Mocht u zich hierin herkennen, dan nodigen wij u van harte uit om een keer naar ons pandjeshuis te komen. Bij ons kunt u namelijk voor een zeer goede prijs uw segway verkopen. De procedure is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is een aanvraag bij ons in te dienen middels het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Vervolgens doen wij er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Wij zullen op basis van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde van uw apparaat is.

Segway verkopen

Segway verkopen

Bij ons kunt u uw segway verkopen en meteen geld ontvangen

Als de dagwaarde van uw Segway overeenkomt met onze eisen, dan kunt u bij ons uw segway verkopen. Wij nodigen u dan uit om naar ons pandjeshuis te komen om uw apparaat over te nemen. Wanneer wij de deal eenmaal gesloten hebben, kunt u uw geld meteen in ontvangst nemen. Wanneer u dit wilt, kunt u uw geld contant ontvangen. Als u het liever op uw rekening gestort wilt krijgen, dan voeren wij een spoedoverschrijving uit. Wij regelen het zoals u het graag wilt hebben.

U kunt ook goederen bij ons verpanden

Het kan zijn dat u weliswaar waardevolle goederen heeft, maar dat u deze liever niet wilt verkopen. In dat geval kunt u bij ons terecht om uw object te verpanden. Dat houdt in dat wij u een lening aanbieden op basis van uw object. Ook in dit geval krijgt u uw geld meteen uitgekeerd zodat u meteen aan uw schuldeisers tegemoet kunt komen. Vul daarom vandaag nog het aanvraagformulier in dat u op deze site kunt vinden. Heeft u nog vragen over onze manier van werken? Neem dan vandaag gerust nog even contact met ons op.

Niesmann Bischoff verkopen