Scooter verkopen

U kunt bij ons eenvoudig uw scooter verkopen

Bent u net achttien geworden en gaat u binnenkort overstappen van de scooter naar de auto? Kom dan bij ons uw scooter verkopen. Wij nemen deze graag van u over. Zo heeft u weer wat extra geld om een goede auto te kopen. Wanneer u bij ons een aanvraag indient, zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk te laten weten of wij u kunnen helpen. Als wij uw scooter van u willen overnemen, zullen wij contact met u opnemen om de verkoop in goede banen te leiden. Wij zorgen er graag voor dat alles snel geregeld wordt.

Scooter verkopen

Scooter verkopen

Een scooter verkopen voor een goede prijs?

Wanneer u bij ons een aanvraag indient, doen wij er alles aan om deze zo snel mogelijk te verwerken. Wij kunnen u zo al heel snel uitnodigen om naar ons pandjeshuis te komen. Als wij hier eenmaal de papieren in orde hebben gemaakt, keren wij uw geld meteen uit. Zo kunt u, in theorie, diezelfde dag nog dit geld gaan gebruiken om een auto aan te kopen. Wij werken al meer dan twintig jaar op deze wijze. Wij hebben al talrijke mensen aan geld mogen helpen. Dien daarom vandaag nog een aanvraag bij ons in wanneer u het geld ook wel kunt gebruiken.

U kunt bij ons ook altijd verpanden

Wanneer u wel geld nodig hebt, maar u uw scooter nog liever niet van de hand wilt doen, kunt u ook bij ons terecht. U kunt uw scooter bij ons namelijk ook gebruiken als onderpand voor een lening. Wij lenen u dan geld uit op basis van de scooter. Dit betekent niet dat u deze bij ons hoeft in te leveren. U kunt gedurende de periode dat u de scooter verpand blijven rijden. Zo eenvoudig is het om aan krediet te komen.

Niesmann Bischoff verkopen