Rolex verkopen

Hier kunt u snel uw Rolex verkopen

Heeft u geld nodig en heeft u thuis nog een waardevol horloge liggen? Dan kunt u bij ons altijd om hulp aankloppen. Wilt u bijvoorbeeld een Rolex verkopen, dan kunt u dat eenvoudig bij ons realiseren. Het enige wat u hoeft te doen, is even een aanvraag bij ons indienen middels het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij zullen vervolgens uw aanvraag zo snel mogelijk verwerken en de actuele dagwaarde van uw horloge bepalen. Dit doen wij op basis van actuele koerslijsten waardoor u dus altijd de maximale prijs voor uw horloge ontvangt. Als uw horloge voldoet aan onze eisen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat wij u bieden. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandhuis komen om uw geld op te halen.

Rolex verkopen

Rolex verkopen

Een Rolex verkopen kan eenvoudig geregeld worden

Als u uw Rolex verkopen gaat via Marktplaats, dan zult u merken dat u daar nooit een goede prijs voor zult krijgen. Mensen op dit platform willen namelijk zo voordelig mogelijk winkelen en dat is bijna altijd in uw nadeel. Wanneer u zaken doet met ons, doet u dat niet alleen met een betrouwbare partner die al meer dan twintig jaar ervaring heeft in deze branche, maar ook met iemand die realistische prijzen betaalt. Wij hopen daarom dat wij uw aanvraag snel tegemoet mogen zien. Wij zullen er alles aan doen om u te hulp te schieten.

U kunt ook een lening bij ons afsluiten

Wanneer u uw goederen liever niet wil verkopen, dan kunt u ze toch nog gebruiken om geld te krijgen. U kunt ze namelijk ook bij ons verpanden. Dat houdt in dat u op basis van een waardevol object een lening bij ons kunt afsluiten. Geld lenen was nog nooit zo eenvoudig. Heeft u interesse? Neem dan vandaag nog even contact op met onze vriendelijke medewerkers.

Niesmann Bischoff verkopen