Pawnshop Sittard Geleen

Eenvoudig geld lenen bij de Pawnshop in Sittard Geleen

Iedereen zit weleens krap bij kas. Dit kan diverse achterliggende oorzaken hebben. Stel u bent ZZP’er en u heeft tijdelijk minder opdrachten. Dan ligt uw inkomen ook fors lager. In dat geval wilt u uiteraard graag extra financiële ruimte creëren. Als ZZP’er is het lastig om bij de bank een lening af te sluiten. Maar heeft u al eens aan de Pawnshop in Sittard Geleen gedacht? Hier kunt u op een eenvoudige, transparante en snelle wijze geld lenen op de korte termijn. Ons pandhuis kent geen omslachtige en lange procedures zoals een bank. Ideaal!

Pawnshop Sittard Geleen

Verkopen of verpanden bij de Pawnshop in Sittard Geleen?

Bij onze pawnshop in Sittard Geleen heeft u twee mogelijkheden: verkopen of verpanden. Wanneer u een waardevol product in uw bezit heeft waar u geen afstand van wilt doen, is verpanden de beste optie. Bij verpanding blijft u namelijk de eigenaar van het product. Dit dient slechts als onderpand voor uw lening. Heeft u geen wens om het product te houden, dan kunt u dit het beste verkopen. Dan bent u niet langer de eigenaar en wordt uw product doorverkocht. Heeft u bijvoorbeeld een auto die u dagelijks nodig heeft, dan is verpanden de betere keuze.

Hoe ziet de procedure eruit?

Goed, u heeft besloten om een waardevol bezit te verkopen of verpanden bij het pandhuis. Maar hoe gaat dit in zijn werk? Maakt u zich geen zorgen, het is geen lang en ingewikkeld proces. In tegenstelling tot geld lenen bij een bank, kunt u bij ons pandhuis erg eenvoudig én snel over uw geld beschikken. U hoeft hiervoor enkel het online aanvraagformulier in te vullen. We nemen dan binnen een werkdag contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Tot slot kunt u ons pandhuis bezoeken en ontvangt u direct het afgesproken geldbedrag.

Pawnshop Sittard Geleen