Pawnshop Sint Niklaas

Bent u op zoek naar een pawnshop in Sint Niklaas?

Als u op zoek bent naar een pawnshop in Sint Niklaas, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het verpanden van verschillende waardevolle goederen. U kunt bij ons bijvoorbeeld uw auto verpanden, maar ook sieraden of onroerend goed. Daarnaast kunt u bij ons ook zelf bepalen welke looptijd u wilt hanteren. Zo is het bijvoorbeeld zelfs al mogelijk een looptijd van enkele weken te hanteren.

Pawnshop Sint Niklaas

Pawnshop Sint Niklaas

Wat kan de Pawnshop in Leeuwarden voor u betekenen?

Bij onze Pawnshop in Leeuwarden bieden we u twee mogelijkheden: verkopen of verpanden. Wanneer je waardevol bezit wilt verkopen, zal het eerst getaxeerd worden door een professionele taxateur om de juiste prijs te bepalen. Een groot voordeel is dat u snel uw product kunt verkopen en direct contant geld ontvangt. Heeft u een waardevol bezit waar u niet permanent afstand van wilt doen? Dan is verpanden de beste optie. Aan het einde van de afgesproken termijn ontvangt u uw kostbaarheden gewoon weer terug. Is geld lenen bij een pandhuis duur? Bij ons niet, we vragen slechts een kleine vergoeding voor administratiekosten en eventuele stalling bij verpanding.

Gemakkelijk en direct geld ontvangen

Als u ervoor kiest om bij ons een lening tegen onderpand aan te vragen, dan kunt u dat gemakkelijk zelf regelen. U hoeft alleen het formulier op de website in te vullen en aan te geven wat u graag wilt verpanden en welke looptijd u wilt hanteren. Daarna nemen wij contact met u op over het bedrag dat u voor uw onderpand kunt krijgen. Wij maken het bedrag direct naar u over of u kunt het contant ontvangen.

Pawnshop Sint-Niklaas