Pawnshop Rotterdam

Binnen 24 uur contant geld bij verpanden in onze pawnshop in Rotterdam

Veel van onze klanten zitten in geldnood als ze bij ons aankomen. Ze kunnen hun rekeningen niet meer betalen, of hebben schulden. Het is dan fijn dat u bij onze pawnshop in Rotterdam binnen 24 uur geld kunt lenen. Bij ons leent u met een onderpand. U gebruikt de waarde van het product om geld te lenen. U verkoopt het product niet en als u de afspraken bent nagekomen, dan kunt u het product weer ophalen. Wij maken de afspraken altijd samen, zodat u precies weet wat de voorwaarden zijn bij het verpanden van uw product. Het product moet minimaal 1000 euro waard zijn en dit is ook het minimale bedrag van een lening die u bij ons kunt afsluiten.

Pawnshop Rotterdam

Pawnshop Rotterdam

Een product verpanden met een BKR-notering

Als u in het BKR-register staat, dan kan het lastig zijn om te lenen bij verschillende bedrijven. Banken gebruiken dit register om te bepalen of u bij ze kunt lenen. Zelfs als u een kleine bedrag leent, of een hypotheek heeft, dan kan het zijn dat een bank de lening afwijst. Bij ons kunt u altijd lenen, ook als u al een lening heeft of in het BKR-register staat. Een lening bij ons zorgt er ook niet voor dat u een notering krijgt.

Zo kunt u bij onze pawnshop in Rotterdam geld lenen

U kunt de aanvraag voor verpanden online invullen en hoeft niet onnodig uw huis uit. U kunt de tool op onze website gebruiken om een aantal vragen te beantwoorden. Wij ontvangen hierna de aanvraag digitaal en zullen het direct beoordelen. Een van onze experts belt u op en zal u een bod over de telefoon doen. Als we een deal hebben gemaakt, dan maken wij een afspraak om onze pawnshop in Rotterdam te bezoeken. Hier draagt u het product aan ons over en ontvangt u het bedrag. Achteraf haalt u hier het product weer op.

Pawnshop Rotterdam