Pawnshop Oss

Pawnshop Oss: direct en eenvoudig geld lenen

Zit u de laatste tijd nogal krap bij kas? Blijven de rekeningen ondertussen maar binnenkomen, en weet u ze nog maar net te kunnen betalen? Dan denkt u wellicht aan het afsluiten van een lening bij een bank. Maar heeft u onze Pawnshop in Oss al eens bezocht? Wist u dat u bij ons zeer gemakkelijk direct geld kunt lenen op de korte termijn? We helpen u graag uit de financiële problemen. Zo kunt u eenvoudig een waardevolle bezitting, zoals een televisie die u niet meer gebruikt of een zilveren ketting, bij ons verkopen of verpanden.

Pawnshop Oss

Pawnshop Oss

Hoe verpand ik mijn waardevolle product?

Misschien bent u wel al enigszins bekend met onze pawnshop in Oss, maar heeft u geen kennis van onze werkwijze. Dan wilt u natuurlijk weten wat we van u verwachten, en wat u van ons kunt verwachten. Het verpanden van uw product is totaal niet ingewikkeld, dat beloven we u. Iedereen kan het, en waar nodig assisteren we u graag. U kunt heel eenvoudig online het aanvraagformulier invullen. Een van onze medewerkers neemt vervolgens binnen een werkdag nog contact met u op. In samenspraak worden zowel het geldbedrag als de termijn vastgelegd. Tot slot kunt u onze pawnshop bezoeken en overhandigen we u direct het geld.

Wat kan ik zoal verpanden bij de pawnshop in Oss?

Het is natuurlijk ook erg handig om te weten wat u zoal bij ons kunt verpanden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Belangrijk om hierbij te weten, is dat we met een minimumwaarde van 1000 euro werken. Het door u aangeboden product dient dus minimaal deze waarde te bedragen. Verder staat het u geheel vrij om een product te kiezen. We zien dagelijks allerlei artikelen voorbijkomen. De meest gebruikelijke producten die als onderpand worden aangeboden bestaan uit sieraden, elektronica en kunst.

Pawnshop Oss