Pawnshop Oostende

De snelle service van onze pawnshop in Oostende

Zit u krap bij kas, maar heeft u wel dringend een rekening te betalen? Onze pawnshop in Oostende kan u vrijwel direct uit de brand helpen. U kunt bij ons uw waardevolle goederen verpanden. Verpanden is heel simpel: u brengt uw goederen tijdelijk bij ons onder, en in ruil daarvoor ontvangt u cash of we maken het geld over met een spoedoverboeking. Zo kunt u binnen 24 uur over het benodigde geld beschikken. Iedereen komt bij de pawnshop in Oostende sowieso in aanmerking voor verpanding, zowel particulieren als bedrijven zijn welkom. De enige eis die wij stellen is dat uw goederen een waarde hebben van minimaal 1000 euro.

Pawnshop Oostende

Pawnshop Oostende

Geld lenen met onderpand bij onze pawnshop in Oostende

Wilt u uw goederen aan ons verpanden, dan is de procedure als volgt. Middels het aanvraagformulier op onze site geeft u aan wat u wilt verpanden. U kunt vrijwel alles aan ons verpanden, mits het maar een waarde heeft van minimaal 1000 euro. We accepteren bijvoorbeeld sieraden en elektronica, maar ook voer- en vaartuigen. Hier geeft u ook aan wat het bedrag is dat u wilt lenen. Ook geeft u hier de termijn van de lening aan. Vervolgens nemen we binnen 24 uur contact met u op. De hoogte van de lening bepalen we aan de hand van algemeen geldende koerslijsten. U kunt ervoor kiezen dit bedrag contant te ontvangen, of u krijgt het via een spoedoverboeking op uw rekening gestort.

Breng veilig uw goederen onder

Uw goederen kunt u met een gerust hart bij ons onderbrengen. Onze grote opslag is 24 uur per dag beveiligd, onder andere middels camerabewaking. U kunt zelf bepalen hoe lang u uw goederen wilt verpanden; of dit nu een week of een half jaar is – dit is aan u. In overleg is een langere periode ook mogelijk.

Pawnshop Oostende